Anunţ!

Asociația noastră începe următoarele cursuri/grupe:
- cu adolescente, având tema: "Ce trebuie să ştie o fată" (iar în cadrul grupului se vor discuta probleme ale adolescenţei, chestiuni care ţin de igiena personală, bunele maniere, etc.)
- cu femei (unde se vor discuta probleme de cuplu, de creşterea copiilor, etc.)
- grup de părtăşie cu familii (cupluri)
- club de lectură creştină şi nu numai
- curs de croitorie
- ocultismul şi pericolul pe care îl reprezintă
Specificăm: întâlnirile sunt săpatămânale. Cursurile sunt gratuite, se desfăşoară la domiciliul nostru (în Hunedoara) şi vă rugăm să ne contactaţi la adresa: elena_reinerth7@yahoo.com
Vă aşteptăm cu mult drag!

DONEAZĂ 2%/ Donate

Datele noastre sunt:
Asociaţia Creştin Umanitară Flacăra Speranţei, cod fiscal 23898629, cont bancar RO32BTRL06301201P92687XX, Banca Transilvania.
Our datas: bank account RO32BTRL06301201P92687XX Tansilvania Bank.

miercuri, 3 decembrie 2008

Urmăriţi adevărata slijire!

Cel veşnic, Cel care a stabilit Împărăţia Sa în oameni acum două milenii, este pe deplin capabil să o facă şi azi. Tot ceea ce avem nevoie este un Isus nediluat, fără rezerve. Tot ceea ce avem nevoie este o inimă care nu este satisfăcută de altceva decât de El.
Dacă pledăm pentru doctrinele şi conducerile bisericilor, pierdem din vedere adevăratul scop al bisericii: acela de a face ucenici. Unii vreţi păstori, alţii prezbiteri, alţii nu vor să se mişte fără o conducere formată din diaconi. Câţiva dintre voi nu sunt mulţumiţi până nu văd că apostolii şi profeţii nu funcţionează independent.
Lăsaţi-mă să lămuresc toate astea: Dumnezeu nu ridică „slujiri”, ci ridică pe cei eliberaţi de legăturile de sclavie. Până nu înţelegem că scopul nu este atât echiparea pentru slujire cât dedicarea dintr-o inimă curată, nu vom vedea puterea lui Cristos restaurând biserica. Tiparul conducerii în anii care urmează este simplu: liderii trebuie să fie indivizi a căror pasiune să ardă conform învăţăturilor lui Cristos. Asta nu a devenit încă şi pasiunea ta, să devii tot mai mult semeni lui Isus? Problema bisericii noastre nu este că un procedeu este mai bun decât altul, ci problema este: devenim noi oameni care Îl caută tot mai mult pe Cristos?

Rugăciunea de astăzi:
Doamne, biserica are nevoie de lideri care Îl caută pe Dumnezeu, nu înălţarea propriilor lor daruri. Dă-ne păstori care doresc să-Ţi slujească din toată inima şi cu toată dedicarea lor!

Dumnezeu nu alege pe cei pregătiţi, ci pregăteşte pe cei aleşi! Eşti gata?

Un comentariu:

Rodica Botan spunea...

O forma frumoasa de slujire este si colinda. Si va invit la un concurs de colinzi pe blogul meu. Hai sa fim cu totii in sarbatoare...nu e un lucru mic sa aniversam nasterea celui mai mare imparat nascut vreodata.
Merry Christmas!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...