Anunţ!

Asociația noastră începe următoarele cursuri/grupe:
- cu adolescente, având tema: "Ce trebuie să ştie o fată" (iar în cadrul grupului se vor discuta probleme ale adolescenţei, chestiuni care ţin de igiena personală, bunele maniere, etc.)
- cu femei (unde se vor discuta probleme de cuplu, de creşterea copiilor, etc.)
- grup de părtăşie cu familii (cupluri)
- club de lectură creştină şi nu numai
- curs de croitorie
- ocultismul şi pericolul pe care îl reprezintă
Specificăm: întâlnirile sunt săpatămânale. Cursurile sunt gratuite, se desfăşoară la domiciliul nostru (în Hunedoara) şi vă rugăm să ne contactaţi la adresa: elena_reinerth7@yahoo.com
Vă aşteptăm cu mult drag!

DONEAZĂ 2%/ Donate

Datele noastre sunt:
Asociaţia Creştin Umanitară Flacăra Speranţei, cod fiscal 23898629, cont bancar RO32BTRL06301201P92687XX, Banca Transilvania.
Our datas: bank account RO32BTRL06301201P92687XX Tansilvania Bank.

vineri, 4 decembrie 2009

Cât de mare......?

Cu câteva săptămâni în urmă, stăteam în biblioteca mea, când am auzit dintr-odată un zgomot în spatele meu. M-am întors şi am văzut acolo, stând, un înger. Arăta maiestuos, minunat, era tânăr şi plin de vigoare şi energie, putere şi bucurie. Zâmbea, dar era o mireasmă şi o atmosferă în jurul care mă purta cu gândul la o bătălie. Era un înger luptător şi venea tocmai de la o luptă. Am avut impresia că nu eram eu însărcinarea lui principală, ci se afla aici între două bătălii. M-a privit, a zâmbit şi a întrebat: „Cât de mare este scaunul tău?” apoi,a dispărut la fel de brusc cum apăruse.
După ce a plecat, înainte să apuc să procesez bine întrebarea lui „Cât de mare este scaunul tău?”, mi-am dat seama că aud muzică. Cât a fost acolo, a adus cu el ritmurile imnului „Vino, Rege Atotputernic”(Vino, Rege Atotputernic/ Ajută-ne să-Ţi înălţăm Numele/ Ajută-ne să Te lăudăm/ Vino şi domneşte peste noi” Înainte să apuc să meditez la întrebarea lui, Duhul Sfânt a răspuns: „Tu locuieşti în mijlocul laudelor lui Israel”. Ps. 22:3
Când Dumnezeu pune o întrebare, ea are o încărcătură specială: mesajul nu se referea la scaunul meu, ci la scaunul Lui! Tronul Lui. Cât de mare este tronul Lui? Cât de mare este tronul pe care l-ai făcut pentru El în inima ta? Noi construim acel tron în timpul laudelor noastre. El este făcut din ele, iar Domnul vine acolo să-Şi ocupe locul.
Dumnezeu ne vorbeşte în aceste timpuri în mod strategic. Luaţi aceste cuvinte pentru viaţa voastră, în mod personal. Deveniţi un vas al slavei, arătând că în inima voastră domneşte Regele gloriei. Cu cât mai mare este locul pe care I l-aţi dat în inima voastră, cu atât mai mare este în voi, cu atât El Îşi toarnă slava.
Cum Îl putem arăta altora pe Dumnezeul minunat? Începem prin a-L lăuda. Îl înălţăm pe măsură ce proclamăm bunătatea Lui, purtarea Lui de grijă faţă de noi, Îl glorificăm în măsura în care pronunţăm Cuvântul Lui şi înălţăm Numele Lui măreţ. Devenind tot mai mult conectaţi la tronul ceresc, devenim tot mai mult conştienţi de puterea şi autoritatea Lui. Cu cât devenim mai buni păstrători ai adevărului, cu atât scaunul nostru creşte. Scaunul este mai mare, puterea şi autoritatea cresc şi cu ele biruinţa va fi mai mare. Noi reprezentăm pe Cel care are cel mai mare Tron dintre toate. El îşi pune slujitorii în situaţii în care sunt responsabili cu aducerea prezenţei Lui – sunt responsabili cu a insufla mentalitatea unui „scaun mai mare” în vieţile oamenilor. Cu cât mai mare este tronul Lui, cu atât vom rezona mai bine la realitatea supranaturală a prezenţei Lui, a cerului şi vom vedea cu ochi care trec dincolo de tărâmul natural.
Unii dintre cei mai mari luptători sunt cei din poporul zulu din Africa de Sud. Atunci când L-au descoperit pe Cristos, au devenit luptători în spiritual şi mai mari decât fuseseră în natural. Din aceşti oameni curg miracole, semne şi minuni. N-au devenit faimoşi pentru că sunt mulţumiţi de viaţa simplă pe care o duc alături de turmele lor, ci pentru că ei duc cu ei pe oriunde ar umbla, prezenţa lui Dumnezeu.
Sunt prieten cu un slujitor al poporului zulu, Elijah Maswangani. Am lucrat împreună des. Odată, pe când eram împreună, mi-a povestit despre mentorul lui, un luptător zulu, care a început o serie de întâlniri de rugăciune. Acest om doar stătea şi privea la Domnul spunând: „Uluitor! Minunat!” Acela a fost momentul în care programul întâlnirii s-a întrerupt, pentru că Cel întronat a apărut şi cortul s-a umplut de gloria Lui. Fiecare targă s-a golit, fiecare orb a văzut, fiecare surd a auzit. Oamenii alergau la altar ca să fie vindecaţi. Acei luptători zulu au tronuri mari în inimile lor.
Când tu vii în prezenţa lui Dumnezeu, probabil că te rogi, probabil că te lupţi cu ceva, probabil că ai un impas în viaţă. Dar, dacă spui „Uluitor! Minunat!” şi păşeşti în închinare, atunci asta e totul: îngerii sunt eliberaţi.
La Betel, Iacov a ajuns într-un loc în care a văzut cerul deschis. Îngerii urcau şi coborau pe o scară. A spus: „Este un loc minunat! Nu este alt loc mai minunat decât poarta cerului!”
Domnul vrea să ridice oameni care atunci când se află în mijlocul unei situaţii să spună doar „Uluitor! Minunat!” – cuvinte care îi conectează la Dumnezeul viu şi aduc gloria Lui pe pământ. Noi doar Îl privim, iar îngerii se vor ocupa de restul lucrurilor. Noi adorăm pe Cel care a dat legământul lui Avram, Isac şi Iacov, iar El ne aduce un legământ al eliberării.
Adesea ne limităm la o credinţă religioasă care ne pune să contabilizăm versetele învăţate, să ţinem socoteala mărturisirilor, să ne punem în ordine teologia. Nu este nimic rău în a cunoaşte Cuvântul, dar când credinţa devine religioasă, este ca şi cum am încerca să ne ridicăm la Dumnezeu prin propria noastră putere.
În gloria Lui este odihnă. Când înţelegem măreţia Lui, puterea Lui, maiestatea Lui venim într-o comuniune cu Dumnezeu, Cel care ne-a dat legământul eliberării. Aceasta este odihna în lucrarea terminată la cruce. Cum am menţionat mai devreme, când mesagerul divin a apărut în biblioteca mea, atmosfera a fost umplută cu cuvintele „Vino, Rege Atotputernic!”. Mai târziu, când i-am spus soţiei mele, ea a văzut că acel înger venise de la o bătălie pentru libertatea ta şi a mea şi se ducea către o alta.
Daniel 11:32 „Dar aceia din popor, care vor cunoaşte pe Dumnezeul lor, vor rămânea tari şi vor face mari isprăvi.” Cei care Îl cunosc pe Dumnezeul lor, sunt în intimitate cu El şi vor face fapte mari. El ne dă semne chiar acum. Haideţi să-I mulţumim în avans şi să sărbătorim!
Laudele tale îţi pot contura viitorul. Laudele tale pot muta munţii şi aduce cerul pe pământ, exact acolo unde te afli acum. Biblia ne spune: „Din El, prin El, şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.” Romani 11:36
Cât de mare este scaunul pe care I l-ai pregătit în inima ta?

Traducere după Mahesh şi Bonnie Chavda.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...