Anunţ!

Asociația noastră începe următoarele cursuri/grupe:
- cu adolescente, având tema: "Ce trebuie să ştie o fată" (iar în cadrul grupului se vor discuta probleme ale adolescenţei, chestiuni care ţin de igiena personală, bunele maniere, etc.)
- cu femei (unde se vor discuta probleme de cuplu, de creşterea copiilor, etc.)
- grup de părtăşie cu familii (cupluri)
- club de lectură creştină şi nu numai
- curs de croitorie
- ocultismul şi pericolul pe care îl reprezintă
Specificăm: întâlnirile sunt săpatămânale. Cursurile sunt gratuite, se desfăşoară la domiciliul nostru (în Hunedoara) şi vă rugăm să ne contactaţi la adresa: elena_reinerth7@yahoo.com
Vă aşteptăm cu mult drag!

DONEAZĂ 2%/ Donate

Datele noastre sunt:
Asociaţia Creştin Umanitară Flacăra Speranţei, cod fiscal 23898629, cont bancar RO32BTRL06301201P92687XX, Banca Transilvania.
Our datas: bank account RO32BTRL06301201P92687XX Tansilvania Bank.

luni, 4 iulie 2011

Disciplinarea lui Dumnezeu

Evrei 12:6,7
Căci Domnul pedepseşte pe cine-l iubeşte şi bate cu nuiaua pe orice fiu pe care-l primeşte.”
Suferiţi pedeapsa: Dumnezeu Se poartă cu voi ca şi cu nişte fii. Căci care este fiul pe care nu-l pedepseşte tatăl?
Este o neînţelegere teribilă între creştini astăzi în ce priveşte metodele lui Dumnezeu de a-şi disciplina copiii. Arătăm către anumite feluri de dezastre – o tornadă sau un accident de maşină – şi spunem „cred că Dumnezeu a trimis această catastrofă ca să ne înveţe ceva”.
Nu, El nu face aşa ceva! Un Dumnezeu iubitor nu trimite copiilor Lui moarte şi distrugere ca să-i înveţe. Nu-Şi dezleagă câinele rău ca să ne muşte de picior, aşa încât să învăţăm să ne păzim cizmele.
Cum ne pedepseşte El? Cu ajutorul Cuvântului Său.
2 Timotei 3:16,17 spune:
Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire,
pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.
Dacă vă uitaţi în 2 Corinteni 7 veţi vedea exemple ale acestui lucru. Acolo apostolul Pavel vorbeşte despre o situaţie în care Biserica din Corint avea nevoie de corecţie. Acea biserică a depăşit măsura şi trebuia disciplinată.
Cum a făcut Pavel acest lucru? Nu a cerut de la Dumnezeu un cutremur ca să-i scuture! Le-a scris o scrisoare. Le-a scris un cuvânt de mustrare care i-a durut atât de rău încât ei ar fi preferat să fie bătuţi cu nuiaua. I-a tăiat adânc în duhul lor şi i-a adus la pocăinţă.
Tatăl nostru ceresc ne iubeşte şi pentru că ne iubeşte ne pedepseşte. Dar El o va face cu unelte spirituale nu fireşti. Va folosi puterea spirituală a Cuvântului Lui ca să ne mustre necredinţa şi să ne cureţe duhul, dar în aşa fel încât să ieşim din asta mai puternici, nu slabi şi judecaţi.
Aşa că încetaţi să vă înclinaţi în faţa dezastrelor şi în loc, începeţi să vă supuneţi Cuvântului lui Dumnezeu. Călăuziţi-vă după cuvânt. Lăsaţi-L să vă corecteze şi să pună la punct firea şi pofta care va îndepărtat. Amintiţi-vă, sabia Duhului are două tăişuri – o parte este pentru satan şi cealaltă este pentru voi. Lăsaţi-L pe Dumnezeu s-o folosească pentru a vă ţine pe Cale!
Romani 2:4
Sau dispreţuieşti tu bogăţiile bunătăţii, îngăduinţei şi îndelungii Lui răbdări? Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă?

Traducere după Kenneth Copeland

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...