marți, 25 octombrie 2011

Week without God: weak!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salutare,

frumos blog, as dori sa-l introduc in lista mea de link exchange. Facand schimb de

linkuri, ne putem creste traficul si implicit page rankul Google.
Daca si dvs. doriti sa introduceti linkuri catre siturile mele in pagina dvs, v-as fi

recunoscator.
Puteti opta pentru o introducere directa a unui link catre unul dintre siturile mele sau prin introducerea in situl dvs. a unui gadget creat de mine.
Pe http://wikitools.ro puteti gasi o multime de aplicatii pe care le puteti importa in blogul dvs: generator de cod qr pentru pagina curenta a blogului dvs; verificator al autenticitatii seriei euro, verificare cod iban, isbn, ean 13, etc; geo ip - afla unde este localizata o adresa de ip; o aplicatie de editare grafica online; codul de culori pentru componente electronice; si multe altele.
Totodata, situl http://wik.ro va ofera posibilitatea sa inregistrati o adresa URL lunga care sa poata fi accesibila printr-o adresa scurta sau sa va reati un catalog de poze online, accesibil doar printr-o adresa scurta, totul in cat mai putini pasi.

ArmuraBody spunea...

Doriti sa facem schimb de banner ?
http://clubkickbox.blogspot.com
Dezvoltare personala prin sport in Bucuresti.
Gladiator Combat Academy si Psihologul Alin Diaconu va invita la cursuri de box,antrenamente kickboxing, autoaparare impotriva armelor albe cu abonamnte reduse pentru elevi si studenti cu acces la sala de fitness GRATUIT cu antrenor personal
Official site http://clubkickbox.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...