vineri, 15 august 2008

Convenţia mondială a Satanei

Am citit pe pagina lui Cllod un articol bun, mai bine zis am vizionat un film şi, căutând traducere pe net, am gasit-o pe pagina lui Pavel Memete, aşa că o postez cu câteva modificări şi la mine pe pagină. Articolul e bun de meditat asupra lui şi de luat aminte... trăim aceste vremuri şi nici nu ştim....
Satana a întrunit o convenţie mondială. În cuvântul de deschidere adresat îngerilor răi, el a spus: „Nu-i putem împiedica pe creştini să meargă la biserică. Nu-i putem împiedica să-şi citeasca Bibliile şi să cunoască adevărul. Nu-i putem împiedica nici măcar să-şi păstreze valorile. Dar putem face altceva. Îi putem împiedica să aiba o experienţă intimă şi durabilă cu Cristos. Dacă realizează o astfel de legătură cu Cristos, nu mai avem nici o putere asupra lor.”
„Dar cum putem face asta?”, au strigat demonii.
„Ţineţi-i ocupaţi cu stiluri de viaţă fără importanţă, furaţi-le timpul, astfel încât să nu poată dobândi acea experienţă cu Isus Cristos. Aceasta este ceea ce vreau de la voi, îngerii mei. Distrageţi-le atenţia de la a se prinde strâns de Mântuitorul lor şi de a menţine această legătură vitală întreaga zi!”
”Şi cum putem face acest lucru?” , au strigat îngerii lui.
“Ţineţi-i ocupaţi cu lucrurile neesenţiale ale vieţii şi inventaţi nenumărate strategii ca să le ocupaţi mintea, a răspuns el. Ispitiţi-i să cheltuiască, să cheltuiască, să cheltuiască; apoi să împrumute, să împrumute, să împrumute. Convingeţi-le pe soţii să meargă să lucreze toată ziua ca să fie prea obosite să se mai ocupe de soţii lor. Daţi-le dureri de cap. Dacă ele nu vor da soţilor lor dragostea de care au nevoie, ei vor căuta în altă parte. Convingeţi-i pe soţi să lucreze şase sau şapte zile pe saptamană, 10-12 ore pe zi, ca să-şi poată permite stilul de viaţă pe care l-au adoptat. Împiedicaţi-i să petreacă timp cu copiii lor. Daţi-le pe Moş Crăciun, ca să-i distragă de la a-i învăţa pe copii adevăratul sens al Crăciunului. Daţi-le iepuraşul de paşte ca să nu vorbească despre Înviere şi puterea ei asupra păcatului şi a morţii. Când familiile lor ajung să se destrame, atunci, în scurt timp, propriul cămin nu le va mai oferi niciun adăpost de stresul muncii.
Suprastimulaţi-le mintea, astfel încât să nu poată auzi glasul blând şi liniştit. Ispitiţi-i să pornească radioul sau casetofonul ori de cate ori conduc maşina şi să ţină deschis televizorul, aparatul video sau CD-player-ul tot timpul când sunt acasă. Şi aveţi grijă ca în fiecare magazin şi în fiecare restaurant din lume să cânte muzica. Lucrul acesta le va bloca mintea şi va rupe acea legătură cu Cristos. Umpleţi-le măsuţele de cafea cu reviste şi ziare. Bombardaţi-le mintea cu ştiri, 24 de ore pe zi. Invadaţi-le timpul când se află la volan cu panourile publicitare aşezate pe marginea şoselei. Asaltaţi-le cutiile poştale cu oferte tentante, cu bonuri de reducere şi cu cataloage promoţionale, precum şi cu tot felul de ştiri şi de reclame atractive, care să le ofere produse şi servicii gratuite şi false speranţe.Chiar şi în momentele lor de relaxare, lăsaţi-i să exagereze. Faceţi în aşa fel încât să se întoarcă din aceste locuri de recreere epuizaţi, agitaţi şi nepregătiţi pentru săptămâna următoare. Nu-i lăsaţi să iasă în natură să reflecteze la frumuseţile create de Dumnezeu. În loc de aceasta trimiteţi-i în parcuri de distracţie, la evenimente sportive, concerte şi filme. Iar când se întâlnesc pentru părtăşie spirituală, implicaţi-i în bârfă şi în vorbire de rău, astfel încat să plece de acolo cu o conştiinţă tulburată şi cu emoţiile dezechilibrate.
Aglomeraţi-le viaţa cu atât de multe cauze bune, încât să nu aibă timp să caute putere la Cristos. În curând vor ajunge să lucreze prin propriile lor puteri, sacrificandu-şi sănătatea şi familia de dragul cauzei lor bune.”
„Va merge! Va merge!” au strigat demonii, „este un plan bun!”
Până la urmă, a fost o convenţie reuşită. Iar îngerii rai au plecat, nerăbdători să-şi aduca la îndeplinire însărcinarea de a-i ţine pe creştini ocupaţi, ocupaţi, ocupaţi şi mereu în grabă, alergând încoace şi încolo, având prea puţin timp să spună altora despre puterea lui Isus, care schimbă vieţi. Cred că întrebarea care rămâne este dacă diavolul a avut succes în planul lui... Judecă tu ce înseamnă ocupat...
Omul
Care
Umil lasă
Povara
Asupra
Tatălui
sau
Omul
Care
Uită să lase
Povara sa
Asupra Tatălui ceresc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce-a mai mare porcarie pe care am citit-o de multa vreme incoace ... felicitari, meriti un peste ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...