Anunţ!

Asociația noastră începe următoarele cursuri/grupe:
- cu adolescente, având tema: "Ce trebuie să ştie o fată" (iar în cadrul grupului se vor discuta probleme ale adolescenţei, chestiuni care ţin de igiena personală, bunele maniere, etc.)
- cu femei (unde se vor discuta probleme de cuplu, de creşterea copiilor, etc.)
- grup de părtăşie cu familii (cupluri)
- club de lectură creştină şi nu numai
- curs de croitorie
- ocultismul şi pericolul pe care îl reprezintă
Specificăm: întâlnirile sunt săpatămânale. Cursurile sunt gratuite, se desfăşoară la domiciliul nostru (în Hunedoara) şi vă rugăm să ne contactaţi la adresa: elena_reinerth7@yahoo.com
Vă aşteptăm cu mult drag!

DONEAZĂ 2%/ Donate

Datele noastre sunt:
Asociaţia Creştin Umanitară Flacăra Speranţei, cod fiscal 23898629, cont bancar RO32BTRL06301201P92687XX, Banca Transilvania.
Our datas: bank account RO32BTRL06301201P92687XX Tansilvania Bank.

miercuri, 6 august 2008

Începe-ţi astăzi viaţa din nou!

„Iată că acum este vremea potrivită; iată că acum este ziua mântuirii." 2 Cor. 6:2

Ştii că Isus a deschis uşile închisorii vinovăţiei, care te ţinea captiv? Nu contează ce eşti sau ce ai fost. Nu-mi pasă dacă ai fost prostituată, criminal, hoţ, traficant de droguri sau dacă până acum ai frecventat biserica fără însă a-L avea pe Isus ca Domn al vieţii tale. Biblia spune că azi e ziua mântuirii.
O viaţă nouă este la o rugăciune distanţă.
Gloria şi cu mine am descoperit asta acum 25 de ani. De fapt, Gloria a făcut primul pas. A descoperit că nici măcar o vrabie nu este fără de preţ înaintea lui Dumnezeu. Aşa că s-a gândit: ”Dacă lui Dumnezeu Îi pasă până şi de vrăbii, atunci El trebuie să ştie şi în ce stare groaznică este viaţa mea acum. Şi dacă Îi pasă, va face ceva în legătură cu asta.”
Gloria nu ştia nimic despre Biblie. Nici măcar nu ştia dacă Dumnezeu o va lăsa să o ia de la capăt. Dar când I-a spus să ia conducerea în viaţa ei, ceva supranatural s-a întâmplat în interiorul ei. Ea s-a născut din nou.
„Dar cum rămâne cu trecutul meu, poate întrebi. Mă simt atât de vinovat!”
Când eşti născut din nou, trecutul tău nu mai e al tău. Eşti o făptură nouă în Cristos. Şi ar fi ridicol să te simţi vinovat de trecutul alcuiva, nu? Ce-ai zice ca eu să iau acum un bebeluş de câteva zile şi să spun despre el: „Vai, uită-te cât e de drăguţ, dar gândeşte-te la trecutul lui!” N-ai zice că-s nebun? „Ce trecut, ai spune. El nu are un trecut.”
Este la fel şi atunci când te naşti din nou. Nu mai ai un trecut. Viaţa ta începe din ziua în care Isus a devenit Domn al vieţii tale. Deci, atunci când Satan îţi dă târcoale ca să-ţi amintească ce vierme ai fost, spune-i că a greşit uşa.
Până acum ai tot fost aruncat de colo-colo. Nu mai ai nici un motiv să amâni. Uşa închisorii tale este acum deschisă. Intră prin ea şi du-te către Isus şi lasă-ţi viaţa să înceapă din nou astăzi.
Studiu: Matei 10:29-33

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...