sâmbătă, 27 septembrie 2008

Lasă făptura nouă să se vadă

Rom. 12:1 „Vă îndemn dar, fraţilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceţi trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească.”

Când L-ai primit pe Isus Cristos ca Domn al vieţii tale, ai devenit ceea ce Biblia numeşte „o făptură nouă”. În interiorul tău nu mai eşti aceeaşi persoană care erai înainte. A luat naştere în tine natura lui Dumnezeu. Dar nu este suficient numai să ai acea natură în tine. Trebuie să o laşi să se vadă, să se manifeste către exterior.
Nu te aştepta ca asta să se întâmple automat. Trebuie să iei decizia să aduci trupul tău în ascultare de omul nou născut în tine. Trebuie să faci să ia fiinţă ceea ce Romani 6:12 spune: „Deci, păcatul să nu mai domnească în trupul vostru muritor, şi să nu mai ascultaţi de poftele lui.”
Ştiu că sună dificil, dar aminteşte-ţi, nu eşti singur în asta. Ai Ajutorul lângă tine, în tine, El te va ajuta să respecţi această decizie. Numele Lui este Duhul Sfânt. El este tăria ta, puterea ta. El te va ajuta să scoţi păcatul din viaţa ta şi să-l pui sub picioarele tale.
Ia această decizie asupra trupului tău astăzi! Şi nu mai lăsa omul vechi din tine să mai preia controlul.

De studiat: Romani 6:12-13

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...