Anunţ!

Asociația noastră începe următoarele cursuri/grupe:
- cu adolescente, având tema: "Ce trebuie să ştie o fată" (iar în cadrul grupului se vor discuta probleme ale adolescenţei, chestiuni care ţin de igiena personală, bunele maniere, etc.)
- cu femei (unde se vor discuta probleme de cuplu, de creşterea copiilor, etc.)
- grup de părtăşie cu familii (cupluri)
- club de lectură creştină şi nu numai
- curs de croitorie
- ocultismul şi pericolul pe care îl reprezintă
Specificăm: întâlnirile sunt săpatămânale. Cursurile sunt gratuite, se desfăşoară la domiciliul nostru (în Hunedoara) şi vă rugăm să ne contactaţi la adresa: elena_reinerth7@yahoo.com
Vă aşteptăm cu mult drag!

DONEAZĂ 2%/ Donate

Datele noastre sunt:
Asociaţia Creştin Umanitară Flacăra Speranţei, cod fiscal 23898629, cont bancar RO32BTRL06301201P92687XX, Banca Transilvania.
Our datas: bank account RO32BTRL06301201P92687XX Tansilvania Bank.

duminică, 4 ianuarie 2009

Motto pentru 2009

Am primit ca urare de Anul Nou aceste rânduri de la prieteni dragi şi le luăm ca motto pentru anul care ne stă înainte! Le împărtăşim cu voi.


Iubiţii noştri,
Au apărut zorile unui Nou An în vieţile noastre şi se cade să Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru aceasta nouă îndurare cu care ne copleşeşte. Nu toţi au avut aceasta binecuvântare, aşa că Lui I se cuvine toată lauda şi gloria.
Salutăm cu dragoste pe toţi prietenii şi fraţii noştri şi versetele pe care Domnul ni le-a pus pe inimă ca salut se găsesc în Fapt. Apost. 26:16-18. Dorim ca acesta să fie un mesaj pentru Noul An, 2009, pe care mulţi dintre noi să dorească să îl pună în aplicare :

"... scoală-te şi stai în picioare, căci M-am arătat ţie, ca să te pun slujitor şi martor atât al lucrurilor pe care le-ai văzut, cât şi a lucrurilor pe care Mă vei vedea făcându-le. Te-am ales din mijlocul norodului acestuia şi din mijlocul Neamurilor, la care te trimit, ca să le deschizi ochii, să se întoarcă de la întuneric la lumină, şi de sub puterea Satanei la Dumnezeu; şi să primească prin credinţa în Mine iertarea de păcate şi moştenirea împreună cu cei sfinţiţi."

Facă Domnul din fiecare din noi, un vestitor al Cuvântului Sfânt, aducător de viaţă şi mântuire personală.
Vă îmbrăţişăm cu aleasă dragoste şi preţuire, ai voştri prieteni şi fraţi,
Ica & Tibi Gabor

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...