duminică, 4 ianuarie 2009

Motto pentru 2009

Am primit ca urare de Anul Nou aceste rânduri de la prieteni dragi şi le luăm ca motto pentru anul care ne stă înainte! Le împărtăşim cu voi.


Iubiţii noştri,
Au apărut zorile unui Nou An în vieţile noastre şi se cade să Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru aceasta nouă îndurare cu care ne copleşeşte. Nu toţi au avut aceasta binecuvântare, aşa că Lui I se cuvine toată lauda şi gloria.
Salutăm cu dragoste pe toţi prietenii şi fraţii noştri şi versetele pe care Domnul ni le-a pus pe inimă ca salut se găsesc în Fapt. Apost. 26:16-18. Dorim ca acesta să fie un mesaj pentru Noul An, 2009, pe care mulţi dintre noi să dorească să îl pună în aplicare :

"... scoală-te şi stai în picioare, căci M-am arătat ţie, ca să te pun slujitor şi martor atât al lucrurilor pe care le-ai văzut, cât şi a lucrurilor pe care Mă vei vedea făcându-le. Te-am ales din mijlocul norodului acestuia şi din mijlocul Neamurilor, la care te trimit, ca să le deschizi ochii, să se întoarcă de la întuneric la lumină, şi de sub puterea Satanei la Dumnezeu; şi să primească prin credinţa în Mine iertarea de păcate şi moştenirea împreună cu cei sfinţiţi."

Facă Domnul din fiecare din noi, un vestitor al Cuvântului Sfânt, aducător de viaţă şi mântuire personală.
Vă îmbrăţişăm cu aleasă dragoste şi preţuire, ai voştri prieteni şi fraţi,
Ica & Tibi Gabor

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...