marți, 13 ianuarie 2009

În timpuri bune şi rele

"Fiindcă Mă iubeşte - zice Domnul - de aceea îl voi izbăvi; îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu. Când Mă va chema, îi voi răspunde; voi fi cu el în strâmtorare, îl voi izbăvi şi-l voi proslăvi. Psalmii 91:14,15

Dumnezeu Se cheamă prin multe nume. El este Domnul, Vindecătorul, Steagul, Îndreptăţirea noastră. El de asemenea promite să fie Eliberatorul nostru. În aceste vremuri tulburi El este tot ce noi avem nevoie ca El să fie.
Dar există atât de mulţi credincioşi care nu au experimentat niciodată puterea de eliberare a Lui, pentru că în loc să meargă aproape de El zi de zi, aşteaptă până necazul loveşte ca să se apropie de El, iar asta nu funcţionează aşa. Dacă vrei ca Dumnezeu să te salveze în vremuri grele, trebuie să ai părtăşie cu El în vremuri bune. De ce? Pentru că Dumnezeu răspunde credinţei tale. Credinţa noastră şi nu nevoia noastră este ceea ce face ca Dumnezeu să acţioneze pentru noi. Şi nu vom putea niciodată să dezvoltăm acel tip de credinţă, acel tip de încredere în El, dacă nu petrecem destul timp împreună cu El pentru a-L cunoaşte.
1 Ioan 3:20,22 ne spune că dacă ne încredem în Domnul, vom face lucruri plăcute Lui. Dacă Îl slujim cu jumătate de inimă, înseamnă că nu avem suficientă încredere că El ne va izbăvi în vremuri grele. Când pericolul ne înconjoară, în loc să fim plini de credinţă, adesea suntem paralizaţi de frică.
Iubiţi şi slujiţi pe Domnul din toată inima. Mergeţi aproape de El în vremuri bune. Dacă veţi face aşa, atunci când veţi avea nevoie de un Eliberator, veţi şti fără dubiu că vă puteţi încrede în El ca să vă poarte de grijă.
Citiţi şi Psalmul 108:1-6.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...