Anunţ!

Asociația noastră începe următoarele cursuri/grupe:
- cu adolescente, având tema: "Ce trebuie să ştie o fată" (iar în cadrul grupului se vor discuta probleme ale adolescenţei, chestiuni care ţin de igiena personală, bunele maniere, etc.)
- cu femei (unde se vor discuta probleme de cuplu, de creşterea copiilor, etc.)
- grup de părtăşie cu familii (cupluri)
- club de lectură creştină şi nu numai
- curs de croitorie
- ocultismul şi pericolul pe care îl reprezintă
Specificăm: întâlnirile sunt săpatămânale. Cursurile sunt gratuite, se desfăşoară la domiciliul nostru (în Hunedoara) şi vă rugăm să ne contactaţi la adresa: elena_reinerth7@yahoo.com
Vă aşteptăm cu mult drag!

DONEAZĂ 2%/ Donate

Datele noastre sunt:
Asociaţia Creştin Umanitară Flacăra Speranţei, cod fiscal 23898629, cont bancar RO32BTRL06301201P92687XX, Banca Transilvania.
Our datas: bank account RO32BTRL06301201P92687XX Tansilvania Bank.

joi, 12 iunie 2008

Copiii, speranta noastra

Cata frumusete, caldura, speranta si bucurie poti vedea in ochii unui copil! Fie mare, fie mic, fie bogat, fie sarac, fie alb, fie negru, toti copiii sunt frumosi. Copiii cu care lucram noi sunt, pe langa frumosi si destepti! Sunt ca buretii uscati care absorb apa datatoare de viata!

Facem studii biblie, facem scenete cu diferite ocazii, sunt minunati si este o placere sa lucram cu ei. In aceasta poza sunt adunati pentru o fotografie de grup, in decembrie. Prietena noastra si a lor, Maria, le-a adus cadouri de Craciun.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...