Anunţ!

Asociația noastră începe următoarele cursuri/grupe:
- cu adolescente, având tema: "Ce trebuie să ştie o fată" (iar în cadrul grupului se vor discuta probleme ale adolescenţei, chestiuni care ţin de igiena personală, bunele maniere, etc.)
- cu femei (unde se vor discuta probleme de cuplu, de creşterea copiilor, etc.)
- grup de părtăşie cu familii (cupluri)
- club de lectură creştină şi nu numai
- curs de croitorie
- ocultismul şi pericolul pe care îl reprezintă
Specificăm: întâlnirile sunt săpatămânale. Cursurile sunt gratuite, se desfăşoară la domiciliul nostru (în Hunedoara) şi vă rugăm să ne contactaţi la adresa: elena_reinerth7@yahoo.com
Vă aşteptăm cu mult drag!

DONEAZĂ 2%/ Donate

Datele noastre sunt:
Asociaţia Creştin Umanitară Flacăra Speranţei, cod fiscal 23898629, cont bancar RO32BTRL06301201P92687XX, Banca Transilvania.
Our datas: bank account RO32BTRL06301201P92687XX Tansilvania Bank.

joi, 12 iunie 2008

Femeia - stalpul casei

De 3 ani si mai bine ne strangem intr-un grup cu femeile pentru a invatat cat mai multe despre viata cu Dumnezeu, pentru a imparasi problemele si bucuriile, pentru a ne simti bine impreuna.

Suntem acum mai mult decat simple prietene si surori in Domnul. Stim totul una despre alta, ne sprijinim nu numai in rugaciune, sarbatorim impreuna cat de multe evenimente putem si ce este cel mai frumos, este ca nu suntem din aceeasi biserica. Nici macar din aceeasi confesiune. Un pastor pe care l-am cunoscut cu ceva timp in urma sustinea ca bisericile sunt atat de dezbinate incat nici nu poate fi vorba de vreo unitate intre ele. Eu zic ca nu e asa. Eu zic ca putem comunica si putem colabora foarte bine intre noi atunci cand ne inchinam aceluiasi Dumnezeu. De ce sa lasam sa ne desparta felurile diferite de a ne inchina, in loc sa lucram in unitate pentru atingerea scopului nostru unic: largirea Imparatiei lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...